Seiko Prospex Solar Diver´s – SNE585P1

Seiko Prospex presser grenser med sine klokker for sportselskere og eventyrsøkere. Siden lanseringen av Japans første dykkerklokke i 1965, har Seikos innovative teknologi endret globale standarder og gitt stadig større pålitelighet og sikkerhet til både profesjonelle og fritidsdykkere.Seiko Prospex Scuba Diver´s er utstyrt med det innovative kaliberet V147 som drives av sollys og trenger ikke batteriskift før om minst 10 år. Når den er fulladet har klokken en gangreserve på 10 måneder, slik at du trenger ikke å bekymre deg for at klokken vil stoppe.Med sin reduserte størrelse på 38.5mm er modellen tilpasset de fleste håndledd og anledninger. Og utstyrt med et ripesikkert safirglass og 200 meter vannmotstand er den klar for å takle enhver situasjon.

5.998kr

Bestillingsvare

Kontakt oss

Varenummer: SNE585P1 Kategorier: , , , Stikkord: ,

 Fri frakt over 1000,-

6 måneders gratis forsikring på ur mellom 1.500 - 50.000kr

14-dagers returrett

Produkt Informasjon 

Beskrivelse

Seiko Prospex presser grenser med sine klokker for sportselskere og eventyrsøkere. Siden lanseringen av Japans første dykkerklokke i 1965, har Seikos innovative teknologi endret globale standarder og gitt stadig større pålitelighet og sikkerhet til både profesjonelle og fritidsdykkere.

Seiko Prospex Scuba Diver´s er utstyrt med det innovative kaliberet V147 som drives av sollys og trenger ikke batteriskift før om minst 10 år. Når den er fulladet har klokken en gangreserve på 10 måneder, slik at du trenger ikke å bekymre deg for at klokken vil stoppe.

Med sin reduserte størrelse på 38.5mm er modellen tilpasset de fleste håndledd og anledninger. Og utstyrt med et ripesikkert safirglass og 200 meter vannmotstand er den klar for å takle enhver situasjon.

Spesifikasjoner
Kassens størrelse

38.5 mm

Kasse materiale

Stål

Bezel

Dreibar bezel

Glass

Safirglass

Krone

Skrukrone

Urskive

Blå

Tall urskive

Indekser, LumiBrite

Vanntett

200 meter

Urverk

Quartz, Solar

Kaliber

V147

Funksjoner

Dato

Lenke / Rem

Lenke

Materiale Lenke/Rem

Stål

Lås

Foldespenne

Annet

Selvlysende visere

Du liker kanskje også