DeSanders Voyage GMT Rosegold

8.900kr

På lager

Kontakt oss

Varenummer: DSRG02 Kategorier: , , , Stikkord: , Merke: ,

 Fri frakt over 1000,-

6 måneders gratis forsikring på ur mellom 1.500 - 50.000kr

14-dagers returrett

Produkt Informasjon 

Beskrivelse

DeSanders – historie

DeSanders ble etablert i 2015, den gang under navnet Cursus Victus – med visjonen om et selskap som primært skulle lage klokker med kobling mot den automotive verden. CMXI var første modellen som ble lansert, og solgte godt blant annet med fysisk tilstedeværelse og salg i Japan og Europa.

Etter å ha opptrådd som gjestedesigner, prototypet ulike nye modeller de siste årene, førte dette til en dypere revurdering av visjon for merket, og akkumulerte til en gjenfødsel til dagens DeSanders i 2022.

DeSanders – visjon

DeSanders skal designe og produsere klokker som skal være ambisiøse og føles nye og spennende.

Kunden skal oppleve følelsen av design man ville forventet å se i langt høyere prissegmenter.

Voyage GMT – tankene bak klokken

Voyage GMT er som navnet tilsier en homage til det å reise – og da kanskje spesielt reisens gullalder, hvor ideen å dra ut og oppleve et nytt land eller kontinent ble forbundet med noe romantisk og eventyrlystent. Designmessig henter vi dette både i de overordnede formene som oppleves som en blanding av klassiske design linjer blandet med moderne former, men også faktisk tydelig referanser i en rekke av detaljene.

Designet er komplekst men skal harmonere godt så det i tillegg oppleves rent og tydelig. Klokken er ment å gi følelsen av eleganse men på en avslappet måte så den bæres litt godt til hverdag som til fest.

Kloden med sin tredimensjonale fasong bygger direkte oppunder tematikken om reise, hvor en buet GMT viser drar oss rundt kloden i løpet av et døgn. Rundt kloden svever også de to ringene med tydlige tidsmarkører, noe som sammen med kloden gir en stor dybde i skiven. Ringene skal gi en følelse av det å traversere rundt jorden gjennom luften, samtidig som den ytre av ringene med sine oppmerkinger og to metall lister kan gi en fornemmelse av togskinner. Under ringene finner man et maskinert mønster som etterligner havet. Alt med klar referanse til klokkens tema.

De to unike viserne er inspirert av “pekeren” man finner på gamle sextant navigasjons instrumenter – passende brukt for å navigere på eventyr og reise til havs.

For å gi GMT skiven litt ekstra dybde gav vi denne en ekstra glassring på toppen.

På kassens side finner man en pyntekant som blant annet har som funksjon å redusere opplevelsen av tykkelse, da klokken naturlig nok må ha noe tykkelse for å få til dybden på innsiden.
Baksiden av klokken prydes av en pen kart rose.

Spesifikasjoner
Kasse diameter

40 mm

Kasse materiale

Stål

Kasse farge

Roségull

Kasse beskrivelse

PVD

Glass

Safirglass

Krone

Skrukrone

Urskive

Root beer

Tall urskive

Arabiske tall, Selvlysende

Vanntett

100 meter

Urverk

Automatisk

Kaliber

TMI NH34

Gangreserve

41 timer

Funksjoner

GMT/Sekundær tidssone

Lenke / Rem

Skinnrem

Materiale Lenke/Rem

Lær

Farge Lenke/Rem

Brun

Lås

Spenne

Annet

Selvlysende visere

Du liker kanskje også